+31 (0)528 23 47 35

Diensten

Service
Galaxy Telematica B.V. beseft als geen ander dat u dag en nacht op uw telecommunicatiesystemen moet kunnen rekenen. Daarom staat onze servicedienst 24 uur per dag voor u klaar. Service en onderhoud zien wij als een ondersteuning bij een zo efficiënt mogelijk beheer van uw totale telecommunicatiesysteem.

Optimale beschikbaarheid
Uw bedrijfsprocessen dienen niet te worden verstoord. Daarom maken wij met u afspraken over preventief en correctief onderhoud voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld door periodieke inspecties en analyses van het functioneren van uw telecommunicatiesysteem, met als resultaat het optimaliseren van uw bedrijfstelecommunicatie.

Onafhankelijkheid
Door nauwe samenwerkingen met diverse fabrikanten en importeurs beschikt Galaxy Telematica B.V. over de technische kennis voor ondersteuning van diverse systemen, we zijn geheel onafhankelijk van een product of een leverancier. Onze werkwijze bestaat niet uit het promoten van een bepaald merk of een bepaald type, maar naar het zoeken van een product dat het beste aansluit bij uw wensen.


Telefonie
Lees verder

Netwerken
Klik hier

Beveiliging
Klik hier